Vill du veta mer?

Ring mig idag så berättar jag gärna mer om vad Strid & Co kan göra för dig.


Ring mig idag!

Företagsutveckling

Strid & Co hjälper företag att utveckla företaget till nästa steg och nivå.

Företagsutveckling

Strid & Co hjälper företag att utveckla företaget till nästa steg och nivå. Det kan handla om generationsväxling, hur ni kan öka omsättningen/tillväxt eller öka er kompetens inom försäljning och ledarskap.

Tillväxt och ökad omsättning

Efter att vi förstått hur just ni arbetar och verkar på marknaden, har vi kunskap om hur ni kan växa och ta nya andelar. Er utmaning kan vara att ni står still eller backar och det är här vi ser vilka åtgärder som krävs för att ni ska ta fart igen.

De vanligast förekomna problemen vi ser är i ledarskapet, att marknaden stagnerat, att motivationen och arbetslusten är låg, enskilda individer som inte förstått sitt bidragande i verksamheten.

Vår insats är att med regelbundna insatser förändra tankar och beteenden så de blir vinnande.
På försäljningssidan har vi ett batteri med aktiviteter och åtgärder att bidra med och på individ och grupp finns det både utbildningar, workshops och coaching.

 

Ledarskapsutbildningar

Vi kan själva och tillsammans med partners erbjuda ledarskapsutbildningar från grundläggande ledarskap, UGL, coachande ledarskap och Situationsanpassat ledarskap. Fördelen med att arbeta genom Strid & Co är att vi därmed håller ordning på den röda tråden i denna process som det handlar om.

 

Säljutbildningar

Strid & Co kundanpassar säljutbildningar utifrån vart ni ska med er försäljning. Ska ni addera B2B från att tidigare erbjudit B2C? Ska ni gå från att sälja lokalt till att sälja i hela Sverige? Är norden ert nästa steg? Vi klarar att erbjuda utbildningar från 4 medarbetar upp till större omfattande program över längre tid.

Ring mig direkt

Eller använd formuläret