Vill du veta mer?

Ring mig idag så berättar jag gärna mer om vad Strid & Co kan göra för dig.


Ring mig idag!

TJÄNSTER

Kolla in vårt utbud.
Sveriges bästa säljcoach, säljstrateg och säljguru

Säljcoach

Från fältet hela vägen genom hela säljorganisationen upp till ledningen.
Ibland räcker det med en ny röst, nytt synsätt för att ge den säljlust som krävs för att motivationen ska komma tillbaka.

Föreläsningar

För kick-offen, regionsmötet, ledningsgrupper. Ämnen inom försäljning, motivation och personligt ledarskap, team, kommunikation.

Säljutbildning

Kundanpassad och skräddarsydd säljkurs/säljutbildning. Tillsammans med partner erbjuder vi även öppna säljutbildningar.

Workshop

Lätt att addera till ert veckomöte, regionsmöte eller ledningsgruppsmöte. Vi arbetar med 1-2 rubriker per tillfälle, exempelvis Nykundsbearbetning, Hur vi behåller kunder mm. Skicka oss er ide, vi tar den vidare till ett konkret förslag.

Tribute event

Eventet där vi senast hyllade säljyrket på Stockholm Waterfront med  stjärnmäklaren i NY, Fredrik Eklund, debattpanel med Robert Aschberg och vd:ar från näringslivet.

Rekrytering

Ni kanske har en leverantör idag som inte lyckas få fram rätt kandidat. Strid & Co har en effektiv rekryteringsprocess där vi är specialister inom försäljning. Vi samarbetar med vårt nätverk och Hittacv.se. Efter intervjuer överlämnar vi 3-5 kandidater till vår uppdragsgivare.

Fotboll och försäljning

Strid & Co har utvecklat ett helt koncept i att leda och utveckla din personal. Istället för ett organisationsschema, har vi en rad andra sätt att se på individen och teamet som gör att ett säljteam kan gå från att vara lågpresterande, till att prestera.

Synka sälj och marknad

För att nå ända fram till målet behöver du synka sälj & marknadsföring. Du når helt enkelt inte hela vägen fram med bara försäljning eller bara marknadsföring. Gör du det, tillhör du undantagen.

Företagsutveckling

Strid & Co hjälper företag att utveckla företaget till nästa steg och nivå. Det kan handla om generationsväxling, hur ni kan öka omsättningen/tillväxt eller öka er kompetens inom försäljning och ledarskap.