Vill du veta mer?

Ring mig idag så berättar jag gärna mer om vad Strid & Co kan göra för dig.


Ring mig idag!
Sedan december 2009 har vi hjälpt företag inom både B2B och B2C att bli mer aktiva i sin försäljning. Vi, det är säljcoachen, talaren och utbildaren Björn Strid med sitt nätverk inom försäljning. När vi hjälper företag gör vi det genom att föreläsa, coacha och utbilda. Det ger i de allra flesta fall en injektion till mer aktivitet, som leder till affärer.

Björn Strid

Björn Strid inledde sin karriär med att slå alla försäljningsrekord på Hemglass. Detta följdes upp med att 2002 fått in flest kunder till högsta marginal i Europa av samtliga 100 säljare hos post & transportföretaget TNT. Han har även arbetat för Swiss Post, DHL och Deutsche Post där han bl.a. var Sales Development Manager ansvarig för SE & FI med tillgång till samtliga DHL´s säljare (innesälj, fältsäljare, storkundsäljare, Key Account och säljchefer).

 

Hans gedigna erfarenhet med 3-6 års erfarenhet på samtliga säljpositioner förutom TM-säljare (Telemarketing) gör att han har en ovanligt stabil erfarenhet inom området. Kryddat med toppresultat från samtliga anställningar. Därför vill han nu hjälpa dig.